Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заслужений тренер України з Житомирщини у лавах ЗСУ виборює найголовнішу для нас перемогу

13 Липня 2022 • 12:11

Кіл-сть переглядів: 300

24 лютого змінило життя кожного українця. Переоцінивши багато речей ми зрозуміли, що найважливіше – це мир! Для перемоги над ворогом об’єдналися всі – поруч із професійними військовими Україну захищають люди різних професій.

 

На Житомирщині до лав ЗСУ та територіальної оборони стають викладачі, спортсмени, діячі культури та багато інших небайдужих громадян – справжніх патріотів та героїв нашого часу, які живуть поруч із нами.

 

Одним із них є Вячеслав Гопанчук — заслужений тренер України з кікбоксингу, голова обласної та міської федерацій кікбоксингу, тренер-викладач відділення кікбоксингу WAKO спортшколи «Авангард».

 

Вячеслав має понад 25 років тренерського стажу та підготував майстрів спорту міжнародного класу.

 

Він не тільки прищеплює молоді любов до спорту, а й власним прикладом виховує патріотично свідомих українських громадян. Спортсмен ініціював створення патріотично-виховного проєкту «Житомирська слава».

 

А сьогодні Вячеслав Гопанчук – офіцер управління однієї з бригад ЗСУ, в лавах якої він виборює Незалежність України.

 

Нагадаємо, що Вячеслав Гопанчук одним із перших долучився до інформаційної кампанії Житомирської ОДА проти COVID-19, аби зупинити поширення коронавірусної інфекції та попередити летальні випадки, викликані ускладненнями цієї тяжкої хвороби. Переглянути соціальний відеоролик «Переможемо коронавірус разом!» можна ТУТ.

 

Довідково. Гопанчук Вячеслав нагороджений відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром III ступеня».

 

Версія для друку