Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заступник голови ОДА був спостерігачем на ЗНО

24 Квітня 2015 • 14:55

Кіл-сть переглядів: 598

У ролі громадського спостерігача під час зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута 24 квітня перевірив організаційну підготовку та дотриманням усіх вимог і процедур тестування в ЗОШ № 19 м. Житомир.

 

Особливість проведення першого етапу ЗНО в цьому році – об’єднання тестування та державної підсумкової атестації з української мови і літератури. Тому всі випускники шкіл мають пройти це тестування, адже результати сьогоднішнього оцінювання будуть зараховані в атестати.

 

Перед початком оцінювання директор школи Лариса Білоконь повідомила, що в 19 спеціальних аудиторіях перший етап ЗНО складатимуть 285 майбутніх абітурієнтів. Тестування триватиме 150 хвилин і за цим процесом стежитимуть як громадські спостерігачі, так і старші інструктори.

 

Ярослав Лагута оглянув аудиторії та умови, в яких випускники складатимуть ЗНО, поспілкувався з громадськими спостерігачами, учнями, директором та вчителями школи, перевірив секретність конвертів із завданнями. Заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що із 42 обласних пунктів проведення ЗНО для перевірки було обрано школу № 19, тому що саме в цьому навчальному закладі тестування складатиме найбільша кількість дітей-переселенців з тимчасово окупованих територій. Ярослав Лагута побажав всім учням успіху та відмінних результатів.

 

ЗНО

 

ЗНО

 

 

ЗНО

 

ЗНО

 

 

 

Версія для друку