Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заступник голови ОДА у Коростишівському районі

26 Червня 2015 • 08:38

Кіл-сть переглядів: 741

 

 

25 червня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук провів виїзний прийом громадян у Коростишівському районі.

 

Головні теми звернень: допомога із забезпеченням лікарськими засобами, питання адміністративно-територіального устрою, пенсійні розрахунки. 

 

До заступника очільника області колективно звернулись хворі із трансплантованими донорськими органами із проханням допомогти лікарськими препаратами.

«Зрозумійте, для нас кожен день важливий, а потрібних ліків ледь вистачає. У нашому районі троє людей із такими проблемами, яким для того, щоб жити, потрібно 17-26 тис.грн на місяць, і я одна із них. Ми дуже просимо вашої допомоги»,- звернулась Тетяна Василівна.

«Нещодавно у нас був Міністр охорони здоров’я України з робочим візитом, де це питання було обговорено з головою адміністрації. Міністр запевнив,що ця проблема буде вирішена в найкоротші терміни. Дане питання на контролі у голови облдержадміністрації»,- прокоментував Вячеслав Поліщук. Далі посадовець поспілкувався із представниками територіальної громади Стрижівської сільської ради, які хочуть залишитись окремою громадою, не приєднуючись до інших.

«Це ваше право, у нашій країні повна демократія, і змушувати вас ніхто не має права, але перед тим, як ви зробите вибір, маєте отримати повне роз’яснення та вирішити, що для вас краще»,- наголосив Вячеслав Поліщук.

 

Тим часом Зінаїда Цюрпіта попросила посприяти у наданні повного розрахунку місячної та повної пенсії на дату призначення. Вона вже попередньо зверталася до Пенсійного фонду, але із незрозумілих причин інформацію не отримала. Вячеслав Поліщук пообіцяв взяти на особистий контроль вирішення цього питання.

 

 

1

 

 

2

 

Версія для друку