Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Завжди на зв’язку: Соціальні заклади Житомирщини отримують 200 Wi-Fi-роутерів для розбудови мереж безпровідного інтернету в сховищах і укриттях

09 Серпня 2023 • 15:00

Кіл-сть переглядів: 402

У період повномаcштабної війни підтримка постійного зв’язку стає критично важливим завданням. Адже забезпечення можливості спілкуватися з близькими та друзями, а також доступу до актуальної інформації в моменти повітряних ударів і ворожого наступу стає надзвичайною потребою.

 

Так, 09 серпня Житомирська обласна військова адміністрація разом з Міністерством цифрової трансформації України та міжнародними партнерами передають у 163 соціальні заклади (86 освітніх установ, 59 лікарень та амбулаторій, 18 геріатричних та психоневрологічних) Житомирщини 200 Wi-Fi-роутерів для забезпечення мереж безпровідного інтернету в сховищах й укриттях.

 

Така ініціатива з розбудови мереж безпровідного інтернету в сховищах соціальних закладів Житомирщини набуває великого значення, оскільки сприяє збереженню зв’язку та поширенню важливої інформації серед населення, особливо в умовах військових загроз. Загальна вартість обладнання становить майже 500 тис. грн .

 

Разом ми сильні!

 

#Мінцифри

 

#Nokia

 

#Агенцію регіонального розвитку Житомирської області

 

Версія для друку