Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ЗдороваНація: спортсмени Житомирщини здобули низку перемог з легкої атлетики, греко-римської боротьби та стрільби із лука

20 Вересня 2022 • 16:22

Кіл-сть переглядів: 283

Протягом 15-19 вересня спортсмени Житомирщини брали активну участь у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях.

 

Так, за інформацією Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, з 16 по 18 вересня у Івано-Франківську відбувся чемпіонат України серед юніорів з легкої атлетики. Вихованці ЖСДЮСШОР з легкої атлетики та представники ФСТ “СПАРТАК” завоювали медалі у таких дисциплінах:

 

2 місце – Кирило Лампіцький (біг 110м з/б);

 

2 місце – Томаш Степанчук (естафетний біг 4×100м);

 

2 місце – Софія Костриця (естафетний біг 4×100м);

 

2 місце – Кирило Лампіцький (естафетний біг 4×100м);

 

3 місце – Софія Костриця (естафетний біг 4×400м).

 

17 вересня у Кракові відбувся ІІ тур Малопольської ліги з греко-римської боротьби. Житомирщину на змаганнях представляв вихованець Коростенської філії Житомирської ДЮСШ з боротьби Андрій Солоненко. За результатами змагань спортсмен у ваговій категорії 65кг виборов бронзову нагороду.

 

Чергову перемогу також здобула Ольга Хомутовська. Вихованка Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Динамівець” Житомирської обласної ради виборола золоту медаль на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед дорослих, що проходив у Чернівцях 15-19 вересня.

 

Як повідомлялося раніше, 17 серпня 2022 року Ольга Хомутовська здобула першу в історії області медаль чемпіонату Європи зі стрільби з лука.

 

Щиро вітаємо спортсменів та їхніх тренерів із поповненням скарбнички нагород Житомирщини! Пишаємося вами!

 

Нагадаємо, що команди з Житомира та Новограда-Волинського посіли І місце на іграх чемпіонату України з футзалу серед ветеранів.

 

Версія для друку