Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ЖОМГО «Паритет» – підсумки Програми

25 Вересня 2015 • 13:21

Кіл-сть переглядів: 896

25 вересня у Житомирі відбувся підсумковий круглий стіл з реалізації Програми «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», яка впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Програми розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II). Регіональним партнером у реалізації ініціативи є Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет».

Програма реалізовувалася з лютого по вересень 2015 року. 350 жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах (дружини учасників АТО, внутрішньо переміщені жінки із східних регіонів України, жінки, які мешкають у сільській місцевості, багатодітні, одинокі мами, жінки з обмеженими можливостями, пенсіонери) взяли участь у тренінгах з питань: фінасової і правової грамотності, особистої ефективності і лідерства. У межах Програми проведено 20 тренінгів у Житомирі, Овручі, Новограді-Волинському, Коростені. Навчання було безкоштовним для всіх учасників.

Партнерами у реалізації Програми в області стали: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради; Житомирський міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді; навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Житомирській області; Новоград-Волинський медичний коледж; Овруцький та Коростенський районні центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Учасники засідання за круглим столом (представники органів влади, обласних установ, організацій, учасники Програми) наголошували на суспільній значимості Програми та висловили побажання щодо її продовження, ураховуючи соціальну спрямованість, суспільний запит, позитивні відгуки, як організаторів, так і учасників.

Версія для друку