Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Журналістів та представників органів влади запрошують на тренінг

29 Березня 2016 • 06:47

Кіл-сть переглядів: 594

1 квітня закінчується прийом анкет для участі у тренінгу «Інформуй громаду відповідально!» щодо впровадження та висвітлення децентралізації. Захід відбудеться 14-16 квітня 2016 року в заміському комплексі поблизу Вінниці. Учасниками можуть стати представники ЗМІ, органів влади з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей, яких обиратимуть на конкурсній основі.

 

В ході тренінгу заплановано проведення 4-х модулів, в рамках яких буде висвітлено європейський досвід запровадження реформ, сучасний стан реформи децентралізації в Україні та перспективи її розширення, а також роль громадськості та медіа в процесі добровільного об’єднання територіальних громад. Крім того, в рамках навчання відбудеться майстер-клас з візуалізації та презентації, як інструментів ефективного висвітлення інформації серед широкого загалу. За результатами тренінгу учасники повинні підготувати матеріали, кращі з яких будуть опубліковані на сайтах організацій-партнерів проекту.

 

Анкету необхідно надіслати до 16:00 1 квітня на адресу yulia_kulakova@ukr.net. Контактна особа: Кулакова Юлія, тел. (067) 794-86-64 (анкету можна завантажити тут).

 

Організаторами забезпечуються проживання, харчування та трансфер з м. Вінниця до комплексу «Гостевія».

 

Проект реалізується ВОО МГО «Україна – Польща – Німеччина» спільно з ГО «Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив» у партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Версія для друку