Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителі області можуть особисто поспілкуватися з головою ОДА Ігорем Гундичем

03 Квітня 2018 • 12:20

Кіл-сть переглядів: 217

Із 170 жителів області, які звернулися на «гарячу лінію» голови ОДА за телефоном 42-02-02, близько 20% виявили бажання особисто поспілкуватися з Ігорем Гундичем.

 

З ними керівник області спілкується по телефону до початку робочого дня або ввечері після його закінчення.

 

Про це він розповів вчора, 2 квітня, у прямому ефірі телеканалу Союз-ТВ.

 

«Із 170 людей, які зателефонували, 20% виявили бажання поспілкуватися зі мною особисто. Я не веду прийом дзвінків і не сиджу на “гарячій лінії”, але зранку або ввечері після роботи мій секретар бере список і набирає людей. І це дуже цікаво, бо ніхто не очікує, що йому зателефонують з приймальні голови ОДА о восьмій вечора. Є люди, які не готові розповісти телефоністу про свою проблему, і з такими я спілкуюся особисто», – зазначив Ігор Гундич.

 

За словами голови ОДА, ефективність такого способу зв’язку він оцінюватиме за кількістю вирішених звернень.

 

«Ми пробували різні форми спілкування. Особистий прийом громадян – це потрібно купити квиток, приїхати, що створює складності для громадян. Також пропонували відео-зв’язок, але не завжди у людей є можливість підключення до хорошого інтернету, а коли їх збирають по кілька людей у райдержадміністрації – це не дає мені можливості нормально моніторити справи в області. Тому ми прийшли до думки, що потрібно робити найелементарніше – телефонний дзвінок мають можливість зробити всі. Я поставив дуже просте завдання – якщо ми не вирішуватимемо 60-70% звернень, то я вважатиму і роботу “гарячої лінії” неефективною», – наголосив Ігор Гундич.

 

Нагадаємо, звернутись на «гарячу лінію» голови ОДА Ігоря Гундича можна за телефоном (0412) 42-02-02. Лінія працює у будні дні з 09.00 до 18.00 год.

 

1

Версія для друку