Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителі Житомирщини активно долучаються до програми «Національний Кешбек». ВІДЕО

17 Жовтня 2024 • 16:32

Кіл-сть переглядів: 154

Програма «Національний Кешбек» стає популярною серед мешканців Житомира. Завдяки якій українці можуть отримати 10 % компенсації за купівлю товарів вітчизняного виробництва. Максимальна сума кешбеку за місяць може становити до 3 тисяч гривень.

 

Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації.

 

Про свою участь у програмі розповіла житомирянка пані Оксана. Вона зазначила, що програма є зручною та вигідною для громадян, особливо в часи, коли кожна можливість заощадити важлива. Детальніше про її досвід та враження від програми — дивіться у відео.

 

Нагадуємо, що виробники та продавці можуть долучитися до програми через портал «Дія», що спрощує процес інтеграції українських товарів до системи кешбеку.

 

Довідково. Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом України, у реалізації якої беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

 

Версія для друку