Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителів області запрошують долучитися до Всеукраїнського правового диктанту

17 Квітня 2018 • 15:05

Кіл-сть переглядів: 236

Експертна юридична служба за підтримки Міністерства юстиції України запрошує взяти участь у «Всеукраїнському правовому диктанті», який одночасно буде проводитися в усіх областях України.

 

Житомиряни та гості міста зможуть написати диктант 24 квітня у Житомирському національному агроекологічному університеті. Реєстрація безкоштовна – www.vpd.in.ua/crm.

 

«Всеукраїнський правовий диктант» – унікальний проект, який має на меті дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи, а також показати суспільству, що власна правова безпорадність є вельми небезпечною та має наслідком серйозні фінансові та моральні збитки. Проект дає можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права. За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України.

 

Кожен громадянин може перевірити свій рівень правової грамотності з п’яти публічних галузей права: сфери фінансів, сфери здоров’я, соціальної сфери, особистої сфери, безпеки.

 

За результатами проекту буде створена загальна карта правового здоров’я населення України.

 

Початок о 15:00 год. за адресою: м. Житомир вул. вул. Старий бульвар, 7, кор. 4, ауд. 111.

Версія для друку