Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житло для демобілізованих

29 Квітня 2015 • 07:46

Кіл-сть переглядів: 646

З ініціативи Міністерства оборони України цьогоріч на Житомирщині придбають квартири для військовослужбовців, у тому числі учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. “Вирішення цього питання є особливо актуальним для нашої області, де на обліку перебуває понад 2000 військових – каже голова облдержадміністрації Сергій Машковський – .

 

Закупівля квартир буде проводитися на умовах пайової участі та на вторинному ринку за рахунок коштів загального та спеціального фонду державного бюджету. Так, у місті Житомирі та в області планується придбати 30 квартир на вторинному ринку та 50 – на умовах пайової участі”.

 

Квартири на умовах пайової участі купуватимуть в об’єкті будівництва, документально підтверджений ступінь готовності якого – не менше 70% на початок проведення конкурсу.

 

На вторинному ринку купуватимуть квартири, що на 100% готовності до заселення з підключенням мереж (під поняттям «вторинний ринок» розуміється новозбудоване житло, власністю якого є компанія-забудовник з отриманою декларацією).

 

Всі квартири, які пропонуються до закупівлі, повинні відповідати вимогам державних будівельних норм України.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку