Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина долучається до проєкту #МандруйУкраїною

12 Червня 2020 • 15:36

Кіл-сть переглядів: 739

Саме сьогодні, 12 червня, в Україні стартує великий туристичний проєкт #МандруйУкраїною. Житомирщина готова долучитися та брати активну участь у цій ініціативі.

 

Про це розповів заступник голови ОДА Віктор Градівський під час наради з головою Державного агентства розвитку туризму України Мар’яною Олеськів.

 

Так, кожен регіон країни має долучитися до нового проєкту, аби дати новий поштовх до розвитку внутрішнього туризму.

 

За словами Мар’яни Олеськів, пандемія коронавірусу внесла свої корективи у життя кожного українця, у тому числі і у туристичну галузь. Проте, можливо, наразі саме той час, коли внутрішній туризм має всі шанси до розвитку та популяризації.

 

Голова Державного агентства розвитку туризму України закликала представників областей розробляти цікаві маршрути для туристів, розповідати про унікальні місця, якими багата Україна.

 

«Житомирська область активно включається до проєкту «Мандруй Україною!». Адже у нас багато цікавих туристичних локацій. Це цікаві музеї, пам’ятки архітектури, природні абстракції, різноманітні тематичні фестивалі. Запрошую всіх до мандрівок Житомирщиною», – зазначає Віктор Градівський.

 

Нагадаємо, що Житомирщина займає 4 місце серед усіх областей України за відвідуванням внутрішніми туристами.

 

 

Версія для друку