Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина долучилася до проєкту «Разом» покликаного надати необхідну допомогу мешканцям деокупованих населених пунктів

24 Жовтня 2022 • 10:59

Кіл-сть переглядів: 277

22 жовтня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко зустрівся з ініціатором руху «Разом», очільником «Культурного Десанту», відомим музикантом Кольою Сєргою.

 

Так, Віталій Бунечко передав музиканту акустичну гітару, яка невдовзі опиниться в руках викладача музики з Куп’янська, який продовжує навчати дітей попри усі жахіття війни та нещодавньої  окупації.

«Завдяки творчості, представники «Культурного десанту» підтримують психологічний стан та високий бойовий дух українських воїнів, а також допомагають місцевому населенню на деокупованих територіях. І мова йде не лише про необхідну там гуманітарну допомогу. Це про психологічну підтримку, налагодження зв’язку та допомога простим людям», — зазначив Віталій Бунечко.

«Культурний десант» дав концерт на вулиці Михайлівській, аби закликати житомирян долучитися до підтримки деокупованого міста Куп’янськ.

 

Коля Сєрга закликав передавати жителям деокупованого міста велосипеди, адже нині це єдиний вид транспорту там, а також музичні інструменти, українську літературу, смартфони, теплі речі та все, що може допомогти людям налагодити мирне життя після окупації.

 

Надати свою допомогу можна до пункту збору у кінотеатрі імені Івана Франка, який находиться на вул. Михайлівській у Житомирі, з 9 ранку до 18:00 вечора у будні дні до 10 листопада.

 

Нагадаємо, що за вересень 2022 року Житомирщина передала нашим захисникам понад 150 тонн гуманітарної допомоги.

 

Версія для друку