Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина мінімізувала співпрацю з РФ

19 Січня 2016 • 16:39

Кіл-сть переглядів: 611

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації на Житомирщині активно проводяться заходи щодо мінімізації дій Російської Федерації з дестабілізації ситуації в економіці України. У зв’язку з цим багато підприємств переорієнтовуються на випуск продукції до країн ЄС.

 

Незважаючи на те, що з 1995 року діє Угода про Міжрегіональне співробітництво з Брянською та Смоленською областями Російської Федерації, протягом 2014-2015 років жодних підприємницьких контактів в рамках угоди з вищезазначеними областями облдержадміністрацією не здійснювалося.

 

Більше того, відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2016 рік співробітництво з Російською Федерацією не передбачено.

 

Зазначені у Програмі інструменти лише констатують угоди, що були укладені з різними країнами. Проект Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області опублікований на сайті обласної ради для ознайомлення громадськості та врахування пропозицій. Зміни до Програми, у тому числі до інструментів виконання, будуть розглядатися на депутатських комісіях з 20 січня 2016 року.

Версія для друку