Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина на 2 місці за кількістю реалізованих проектів ДФРР

18 Лютого 2016 • 13:23

Кіл-сть переглядів: 688

У минулому році Житомирщина активно працювала над інвестиційними проектами, які фінансувалися з Державного фонду регіонального розвитку. Загалом у 2015 році були повністю здані 60 проектів. За цим показником область займає 2 місце серед інших регіонів України.

 

На втілення інвестиційних проектів ДФРР спрямував 109,3 млн грн.

 

За кошти Фонду та місцевих бюджетів (співфінансування мінімум 10 %) було придбано шкільні автобуси, проводилися реконструкції та будівництво котелень із встановленням твердопаливних котлів, об’єктів водопостачання та водовідведення, закладів освіти, культури, спорту та ін.

 

Детальніше про реалізовані інвестиційні проекти на Житомирщині можна дізнатися тут.

 

«На 2016 рік Житомирській області для відновлення об’єктів соціальної сфери (шкіл, садочків, амбулаторій, лікарень) за рахунок ДФРР передбачено видатки з на суму 109,6 млн грн. Органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування на конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів подано 270 пропозицій на суму понад 700 млн грн», – зазначає голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

 

Крім того, для  об’єднаних територіальних громад у цьому році передбачено окрему підтримку – 1 млрд грн. Ці кошти з державного бюджету будуть розподілені серед областей на розвиток громад.

 

1

 

2

Версія для друку