Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина на «Агро-2015». ФОТО

04 Червня 2015 • 08:54

Кіл-сть переглядів: 1 285

 

 

 

3 червня в Києві розпочала роботу 27  Міжнародна агропромислова виставка «АГРО – 2015». Це наймасштабніший захід в АПК Східної Європи.

 

Офіційно захід відкрив Міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

 

Він підкреслив, що сьогодні аграрний сектор є найперспективнішим в Україні, адже саме ця галузь пропонує бізнесу колосальні обсяги виробництва та конкурентні ціни.

 

Загальна площа виставки складає 25 тисяч кв. метрів. У шести павільйонах та на відкритих майданчиках презентували найкращі здобутки агропромислового комплексу України. Виробничий та інвестиційний матеріал представляють всі області країни, а також найпотужніші сільськогосподарські підприємства.

 

26 кращих підприємств  Житомирщини були гідно представлені на виставці. Серед них ТОВ «Золотий коровай», ПАТ «Житомирський маслозавод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПАТ «Ліктрави», ТОВ «Органік мілк», ПП «Галекс Агро», ПАФ «Єрчики» та інші.

 

Олексій Павленко, підійшовши до павільйону Житомирської області, відзначив наш край: «Житомирщина – аграрна область. За розвитком агропромислового сектору ви завжди тримаєте лідируючі місця. Ви маєте зразкові підприємства, які працюють за європейськими стандартами якості. Молочні продукти, лікувальні трави, м’ясо-ковбасні, лікеро-горілчані та кондитерські вироби поставляються у всі країни світу».

 

Міністр відмітив роботу у цьому напрямку облдержадміністрації. «Зараз головне – створювати умови для розвитку бізнесу. Саме за таким принципом працюють органи виконавчої влади в Житомирській області. Підприємства отримують повну підтримку:  від реєстрації  до податкових питань. Я пишаюся Житомирщиною!», – сказав він, побажавши вигідних контрактів та багато інвесторів.

 

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський зазначив: «У зв’язку з нестабільною  фінансово ситуацією в країні Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» не передбачені державні кошти на розвиток агропромислового комплексу. Тому ми на рівні області  намагаємося створити  найкомфортніші умови для розвитку АПК. Не можемо допомогти фінансово – допомагаємо з оформленням документів». Керівник області запевнив, що сприяти розвитку наших виробників і надалі.

 

1

 

3

 

00

 

888

 

00

 

65

 

-09

 

111

 

986

 

hjk

 

iii

 

yyyy

 

ppp

 

iii

 

][

 

uhy

 

 

 

 

Версія для друку