Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина перша в Україні провела збори з основ захисту Вітчизни

12 Травня 2015 • 15:32

Кіл-сть переглядів: 605

У Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації в період з 11 по 14 травня 2015 року вперше в Україні проводяться навчальні збори з викладачами предмету “Захист Вітчизни” загальноосвітніх закладів.

 

 

Участь у зборах взяв заступник голови-керівник апарату Житомирської обласної державної адміністрації Вячеслав Поліщук.

 

 

У рамках навчальних зборів проводиться ряд показових і практичних занять, основ захисту Вітчизни, цивільного захисту, медико-санітарної підготовки, а також відвідування Народного музею бойової слави інституту.

 

У зборах беруть участь 180 викладачів предмету “Захист Вітчизни” загальноосвітніх навчальних закладів Житомирської, Вінницької, Хмельницької та Черкаської областей.

 

 

Паралельно 11 – 12 травня на  базі   Житомирського   військового   інституту проходить науково – практична конференція на тему: «Кращі стратегії нової міліції і армії по зв’язкам з громадськістю та обговорення інформаційної політики правоохоронних органів і армії стосовно АТО».

 

 

Конференція відбувається за підтримки Посольства Великобританії в Україні. В конференції беруть участь представники органів влади, громадських та наукових організацій, учасники АТО, журналісти.

 

 

Версія для друку