Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина розпочинає генеральне прибирання

20 Березня 2015 • 14:02

Кіл-сть переглядів: 498

Через 10 днів на Житомирщині розпочнеться генеральне прибирання. Воно охопить всі населені пункти області і триватиме протягом 30 березня – 15 травня.

 

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

 

Протягом місяця жителі Житомирщини будуть впорядковувати не лише свої подвір’я та прибудинкові території, а й сквери, парки, дитячі майданчики, береги водойм. Колективні зусилля прискорять підготовку до Великодня, травневих вихідних і літніх канікул.

 

Голова облдержадміністрації закликає жителів Житомирщини допомогти сім’ям загиблих учасників АТО у благоустрої їхніх домогосподарств. До цієї справи також мають долучитися представники військкоматів, силових структур, молодь, волонтери, громадські організації та добровольчі батальйони.

 

Житомирщина має бути чистою не лише у центрі, а й у найвіддаленіших куточках. Тому особлива увага буде зосереджена на впорядкуванні прикордонних районів області та населених пунктів, які межують з іншими регіонами, та заміні в’їзних знаків.

 

Цьогоріч жителі області також оновлять зелені насадження. Замість аварійних дерев Житомирщину прикрасять молоді кущі, газони та прибрані клумби.

 

Закликаємо всіх жителів області долучитися до прибирання краю!

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку