Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина сумує за українцями, що загинули від рук терористів

27 Січня 2015 • 14:08

Кіл-сть переглядів: 556

Жителі області поділяють біль родичів тих мирних людей, хто постраждав і загинув від рук терористів під Волновахою.

 

У Житомирі на майдан С.П. Корольова 18 січня вийшли житомиряни, щоб згадати про жертв терористів, в тому числі про 13 пасажирів цивільного автобусу, які загинули в результаті артобстрілу терористами блокпосту. 

 

Віддали данину пам’яті загиблим та засудили терористичний акт представники громадських організацій, небайдужі громадяни. Учасники акції із запаленими свічками вшанували пам’ять жертв теракту хвилиною мовчання, виконали державний гімн України. Також присутні на заході вшанували пам’ять героїв Небесної сотні, поставивши свічки до стели.

 

Спільна молитва за душі невинно убієнних об’єднала прихожан Свято-Михайлівського Кафедрального Собору м. Житомира.

 

Не залишилися осторонь цих подій і жителі області. Так, у ході проведення акції «Я – Волноваха» жителі Коростишева поклали квіти до пам’ятника героям Небесної сотні та запалили свічки. На благодійному концерті, що проходив у районному Будинку культури, вшанували пам’ять жертв цього терористичного нападу хвилиною мовчання. 

 

Акція «Я – Волноваха» за участю керівників району та міста, працівників підприємств, організацій та установ району, громадськості відбулася у м. Андрушівці.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку