Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщину відвідав Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко

18 Червня 2020 • 18:18

Кіл-сть переглядів: 771

Сьогодні, 18 червня, Житомирську область із робочою поїздкою відвідав Головний державний санітарний лікар України, заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

 

Віктор Ляшко представив нового Головного державного санітарного лікаря Житомирської області щодо епідеміологічного нагляду (спостереження), запобігання виникненню і поширенню інфекційних хвороб людини, локалізації та ліквідації їх спалахів та епідемій – Олександра Зарицького.

 

Також Головний державний санітарний лікар України подякував за багаторічну плідну працю Зіновію Парамонову та повідомив, що виконуючим обов’язки директора Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» тимчасово призначений Олександр Зарицький.

 

Заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко подякувала Зіновію Парамонову за сумлінну роботу та ефективну співпрацю у спільній боротьбі з коронавірусною інфекцією на Житомирщині, а Олександру Зарицькому побажала виважених рішень та сміливих дій, адже боротьба з COVID-19 ще не завершена.

 

Довідково. Наказ МОЗ України Про призначення Зарицького О.М. в.о. директора Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» від 15 червня 2020 року № 29-0.

 

Про уповноваження Зарицького О.М. на здійснення повноважень Головного державного санітарного лікаря Житомирської області – розпорядження Головного санітарного лікаря України від 15 червня 2020 року № 43.

 

 

Версія для друку