Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщину з робочою поїздкою відвідала заступниця Міністра охорони здоров’я України Марія Карчевич

05 Серпня 2024 • 16:07

Кіл-сть переглядів: 233

03 серпня заступниця Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич перебувала з робочою поїздкою на Житомирщині.

 

Так, вона оглянула роботу нещодавно відкритого реабілітаційного відділення у КНП «Бердичівська міська лікарня». У відділенні зроблений ремонт та встановлено відповідне обладнання, щоб надавати якісні послуги для населення та військовослужбовців. Бердичівська міська лікарня має статус кластерної та обслуговує населення з усього району.

 

Також Марія Карчевич завітала до Коростенської ЦМЛ. Мета поїздки — оглянути готовність лікарень Житомирщини до повернення військових із фронту та на скільки якісні послуги з реабілітації та соціалізації у мирному житті зможуть отримати ветерани.

 

У Коростені Марія Карчевич ознайомилася із роботою відділення реабілітації,  відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії, відділення малоінвазивних методів діагностики, лікування та пластичної хірургії, відділення ендоскопічної урології, терапевтичного відділення та пологове відділення.

 

Версія для друку