Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщину з робочою поїздкою відвідав міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко

15 Липня 2024 • 14:52

Кіл-сть переглядів: 193

В межах робочої поїздки до Житомирщини міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко провів безпекову нараду. Участь у нараді взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Андрій Даник та керівники підрозділів силових відомств у Житомирській області.

 

Під час наради учасники обговорили широке коло питань, зокрема заходи з посилення охорони та оборони державного кордону, забезпечення правопорядку на прикордонних територіях та в області загалом, ситуацію з розслідуванням та профілактикою правопорушень, порядок дій на випадок можливих блекаутів, безпеку у навчальних закладах, об’єктах критичної та соціальної інфраструктури, протипожежну безпеку з огляду на постійні обстріли з боку росіян та аномальні погодні умови.

 

Так, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко відзначив високий рівень взаємодії між усіма складовими МВС України на Житомирщині та готовність оперативно реагувати та вживати превентивні заходи задля запобігання надзвичайним ситуаціям та можливим правопорушенням.

 

Версія для друку