Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирська ОДА шукає перевізника на маршрут №123 «Житомир – Давидівський масив»

13 Березня 2017 • 12:20

Кіл-сть переглядів: 621

Житомирська облдержадміністрація шукає нового перевізника для тимчасового обслуговування маршруту №123 «Житомир – Давидівський масив».

 

Про це інформує управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА.

 

Для обслуговування маршруту №123 «Житомир – Давидівський масив» необхідно 2 транспортні засоби – основну та резервну автомашини.

 

Якщо ви бажаєте взяти участь у конкурсі, то вам необхідно подати документи до 18.00 21 березня 2017 року в управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації, м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова 3/4. Довідки за тел.: (0412) 47-46-29.

 

Перелік документів:

 

– нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів;

– перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;

– копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

– перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

– копії трудових угод із найманими працівниками (для фізичних осіб-підприємців);

– копії документів на матеріально-технічну базу, проходження медичного та технічного огляду, забезпечення стоянки транспортних засобів.

 

Нагадаємо, що 23 березня Житомирська ОДА розірве договір із перевізником маршруту №123 «Житомир – Давидівський масив», а роботу нового перевізника на маршруті №177 вже перевірили.

Версія для друку