Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирська ОДА виходить зі складу співзасновників газети «Житомирщина»

22 Березня 2016 • 08:13

Кіл-сть переглядів: 848

На виконання Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» Житомирська обласна державна адміністрація виходить зі складу співзасновників друкованого засобу масової інформації «Житомирщина» та редакції газети.

Відповідне розпорядження № 73 підписав 16 березня голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

На зборах співзасновників 14 березня 2016 року прийнято рішення про другий спосіб роздержавлення – вихід співзасновників з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.

Розпорядженням голови облдержадміністрації також рекомендовано т.в.о. головного редактора редакції газети «Житомирщина» Павлову Г. Л.: вжити заходів щодо повернення до обласного бюджету 43,3% внеску облдержадміністрації від загального статутного фонду редакції газети «Житомирщина».

Надалі заплановано укладання угоди про зміну складу співзасновників та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації з редакцією газети «Житомирщина».

Управлінню інформаційної діяльності рекомендовано укласти із редакцією газети «Житомирщина» договір на висвітлення діяльності місцевих органів влади та офіційного оприлюднення документів.

Реформування газети «Житомирщина» заплановано вже на першому етапі – тобто до кінця 2016 року.

Версія для друку