Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирські кіборги отримали допомогу від бельгійських виробників

20 Липня 2016 • 15:38

Кіл-сть переглядів: 604

 Житомирська 95-та окрема аеромобільна бригада розпочала ремонтні роботи та готує казарми та інші приміщення до осінньо-зимового періоду.

 

Для того, аби допомогти та підтримати житомирських кіборгів, сьогодні, 20 липня, благодійний фонд «Міжнародна Асоціація Підтримки України» передав військовій частині 20 тонн руберойду для утеплення і перекриття казарм, де проживають наші захисники.

 

Голова правління Асоціації Ольга Дурбак зазначила, що зараз Європа дуже прихильно відноситься до України, знаходиться дуже багато партнерів, які готові допомагати. Так, сьогодні якісний покрівельний, ізоляційний, гідроізоляційний та утеплюючий руберойд подарували бельгійські партнери і виробники.

 

Заступник по роботі з особовим складом 95-ї окремої десантно-штурмової бригади підполковник Дзиба С. В. розповідає, що з початком конфлікту на сході України армія відчуває сильну підтримку і влади, і волонтерів та громадських організацій. Та підтримка, яку надала сьогодні Міжнародна Асоціація Підтримки України, є актуальною, оскільки йде активна підготовка до зимового періоду.

 

Ольга Дурбак наголосила, що це не остання така допомога, і Фонд буде і надалі співпрацювати з 95-ю бригадою та підтримувати наших захисників.

Версія для друку