Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ЗнаЇмо: Їж те, що робить тебе крашем. ВІДЕО

16 Серпня 2024 • 15:25

Кіл-сть переглядів: 359

Щоденний вибір продуктів харчування впливає на всі аспекти нашого життя. Від фізичної сили до когнітивних здібностей — правильне харчування є ключовим фактором для досягнення оптимального стану здоров’я та добробуту.

 

Кожен продукт, який ми споживаємо, несе в собі певний вплив на наш організм. Здорова їжа насичує тіло необхідними вітамінами та мікроелементами, що сприяють покращенню розумової активності, підвищенню фізичної витривалості та підтримці гарного настрою. Наприклад, продукти, багаті на омега-3 жирні кислоти, такі як риба, горіхи та насіння, відомі своєю здатністю покращувати пам’ять та концентрацію уваги. А свіжі овочі та фрукти забезпечують організм антиоксидантами, які допомагають боротися зі стресом і підтримують загальний тонус.

 

Їж те, що робить тебе крашем!

 

Довідково. В Україні проводиться комунікаційна кампанія «Головне – що всередині», що реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством освіти та науки України та Міністерством охорони здоров’я України.

 

#ЗнаЇмо

#ЗдороваЇжа

#СтаньСильним

 

Версія для друку