Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#ЗробленоВУкраїні: Понад 600 відвідувачів скористались послугами офісів «Зроблено в Україні»

16 Жовтня 2024 • 14:35

Кіл-сть переглядів: 100

Про це повідомляє Житомирський обласний центр зайнятості. Офіси підтримки малого і мікробізнесу “Зроблено в Україні” за час роботи на Житомирщині  прийняли 975 відвідувачів.

 

Безпосередньо консультації в офісах отримали 620 жителів області: 470 – у Житомирі і 150 – у Звягелі. Що характерно, основними клієнтами звягельського офісу були діючі ФОПи, а житомирського – ініціативні жителі міста та навколишніх громад, які дізнавались про державні програми з підтримки початківців у бізнесі або активні програми служби зайнятості. Загалом послугами офісів скористались 360 фізичних осіб, 210 підприємців та 47 юридичних осіб.

 

Основні питання, з якими зверталися громадяни це отримання грантів за програмами єРобота, ваучерів на навчання, консультаціями щодо компенсаційних програм служби зайнятості для роботодавців, програм 5-7-9 та єОселя, а також участі у програмі «Національний кешбек».

 

До відома,  наразі  на Житомирщині вже відкрито два офіси підтримки програми – в Житомирі та Звягелі, а третій, у Коростені, планується відкрити наприкінці жовтня. По всій Україні наразі функціонує вже 36 офісів.

Версія для друку