Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Звільнення окупованих територій – спільна справа. Відео

02 Лютого 2015 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 704

242 дні ні кроку назад. Саме стільки часу так звані українські кіборги і вдень, і вночі тримали оборону Донецького аеропорту.

 

Ще у травні минулого року розпочалося збройне протистояння за аеропорт між українськими військовими та терористичними збройними угрупуваннями. А вже у вересні наших мужніх захисників прозвали «кіборгами», такими ж незламними та витривалими. Адже бійці чинили шалений опір при будь-якій спробі захоплення летовища.

 

Таким чином, до українських книжок історії назавжди увійшли червоною стрічкою легендарні кіборги. Оборона Донецького аеропорту у посібниках  провідних спецслужб прирівнюється за важливістю та складністю до таких операцій, як взяття палацу Аміна.

 

Так 22 січня 2015 року споруди нового терміналу летовища, башта управління, все те, що раніше слугувало у якості опорного пункту оборони, було зруйновано. Українські воїни були вимушені покинути свій форт-пост та переміститись в район с. Піски.

 

Бій українських кіборгів продовжується.

 

Патріотичних громадян запрошують долучитися до святої справи – звільнення українських територій на сході держави від окупантів!

 

Мобілізуйся!

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку