Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ЗАТВЕРДЖЕНО Розпорядження голови облдержадміністрації 04.04.2017 № 116

05 Квітня 2017 • 12:44

Кіл-сть переглядів: 217

ПОРЯДОК
використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування області на 2016-2018 роки «Доступне казначейство»

 

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування області на 2016-2018 роки «Доступне казначейство» (далі – Програма), затвердженої рішенням обласної ради від 22.12.2016 №421, і застосовується протягом усього періоду дії Програми.

2. Головним розпорядником коштів обласного бюджету є департамент фінансів Житомирської обласної державної адміністрації.

3. Кошти обласного бюджету спрямовуються на реалізацію заходів Програми, а саме: на придбання та впровадження в структурних підрозділах Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області засобів автоматизації (комп’ютерної та периферійної техніки), на придбання та вдосконалення існуючих периферійних пристроїв та комп’ютерної техніки та проведення атестації серверного приміщення.

4. Використання бюджетних коштів здійснюється Головним управлінням Державної казначейської служби України у Житомирській області у межах видатків, затверджених на реалізацію заходів Програми.

5. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні та необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в органах Державної казначейської служби України та проведення операцій, пов’язаних з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

6. Складання та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.

7. Контроль за цільовим та ефективним використанням коштів обласного бюджету, що спрямовуються на реалізацію заходів Програми, покладається на Головне управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

 

 

Начальник Головного управління
Державної казначейської служби України у
Житомирській області

П.І. Чорний
Версія для друку