Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 120 від 05.04.2017

14 Квітня 2017 • 08:31

Кіл-сть переглядів: 172

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

05.04.2017

 

№ 120

Про визначення єдиного замовника з будівництва, реконструкції, реставрації та капітального ремонту об’єктів

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Положення про департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 03.08.2015 № 229:

 

1. Визначити департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації єдиним замовником (головним розпорядником коштів) з будівництва, реконструкції, реставрації та капітального ремонту об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету.

 

2. Головним розпорядникам коштів обласного бюджету опрацювати стан виконання видатків на будівництво, реконструкцію, реставрацію та капітальний ремонт об’єктів та надати пропозиції департаменту фінансів обласної державної адміністрації щодо передачі подальших функцій замовника та головного розпорядника коштів обласного бюджету на департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації не пізніше 05.04.2017.

 

3. Департаменту фінансів обласної державної адміністрації підготувати проект рішення обласної ради про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік у частині уточнення головного розпорядника бюджетних коштів по видатках на будівництво, реконструкцію, реставрацію та капітальний ремонт об’єктів.

 

4. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації:

1) Забезпечити реалізацію державної політики, дотримання законодавства у галузі будівництва та сприяти у впровадженні в будівництво прогресивних проектних рішень, новітніх будівельних матеріалів, конструкцій та виробів.

2) Інформувати обласну державну адміністрацію про виконання завдань з будівництва та використання капітальних вкладень на зазначені цілі щокварталу не пізніше ніж до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку