Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 133 від 19.04.2017

27 Квітня 2017 • 14:35

Кіл-сть переглядів: 170

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.04.2017

 

№ 133

Про проведення зустрічі   з випускниками

загальноосвітніх навчально-виховних

закладів області, дітьми-сиротами  та

дітьми, позбавленими батьківського

піклування

 

 

 

Вiдповiдно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дiтей-сирiт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою надання матеріальної та профорiєнтацiйної допомоги дiтям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування:

1. Провести 27 квітня 2017 року зустріч керівництва облдержадмiнiстрацiї з дiтьми-сиротами та дiтьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками 11-их класів загальноосвiтнiх навчально-виховних закладів області.

2. Витрати на проведення зустрiчi профінансувати за рахунок асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на проведення соціальних програм i заходів державних органів влади у справах молоді.

3. Райдержадмiнiстрацiям, рекомендувати міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам забезпечити участь у заходi дiтей-сирiт та дітей, позбавлених батьківського піклування, випускників 11-их класів загальноосвітніх навчально-виховних закладів області 2016/17 навчального року згідно із списком (додається).

4. Управлінню освіти i науки облдержадміністрації, службі у справах дітей облдержадміністрації, обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, рекомендувати обласному центру зайнятості надавати допомогу вищезазначеній категорії дітей у подальшому влаштуванні на навчання або роботу, здійснюючи при цьому контроль за дотриманням законодавства про належні їм пільги.

5. Управлінню освіти i науки облдержадміністрації, районним державним адмiнiстрацiям, рекомендувати міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам, обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, обласному центру зайнятості до 30.09.2017 поінформувати службу у справах дітей облдержадмiнiстрацiї про виконання цього розпорядження.

6. Службі у справах дітей облдержадмiнiстрацiї поінформувати про виконання розпорядження облдержадміністрацію до 10.10.2017.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адмiнiстрацiї Лагуту Я.М.

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку