Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 14 від 19.01.2017

24 Січня 2017 • 12:41

Кіл-сть переглядів: 170

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.01.2017

 

№ 14

Про  заходи  щодо  реалізації  в області  положень територіальної угоди «Про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в області  на 2016-2017 роки» у 2017 році

 

 

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою реалізації в області положень територіальної угоди «Про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в області на 2016-2017 роки», підписаної сторонами соціального діалогу 21 грудня 2016 року:

1. Затвердити заходи щодо реалізації в області положень територіальної угоди «Про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в області на 2016-2017 роки» у 2017 році (додаються).

2. Департаментам, управлінням облдержадміністрації, райдержадміністраціям, рекомендувати органам місцевого самоврядування, обласним установам та організаціям:

1) Забезпечити своєчасне і в повному обсязі виконання зазначених заходів.

2) Подавати щороку до 10 лютого департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації для узагальнення інформації про хід виконання заходів, затверджених цим розпорядженням.

3) Разом із профспілковими органами та організаціями роботодавців забезпечити внесення до угод та колективних договорів на підприємствах, в установах і організаціях усіх форм власності, що перебувають у сфері дії сторін, змін і доповнень, якщо положення цих колективних договорів передбачають нижчі порівняно з територіальною угодою соціальні гарантії, компенсації, пільги.

3. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання заходів, затверджених цим розпорядженням, щороку до 20 лютого подавати обласній державній адміністрації, територіальній тристоронній соціально-економічній раді, сторонам соціального діалогу.

4. Узяти до уваги, що у разі продовження терміну дії територіальної угоди «Про регулювання основних принципів і норм соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2016-2017 роки», продовжити термін виконання зазначених заходів.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку