Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 140 від 25.04.2017

18 Липня 2017 • 12:15

Кіл-сть переглядів: 189

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

25.04.2017

 

№ 140

Про затвердження норм витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів

 

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 22 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України  від 18 вересня 2013 року № 689 „Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня”, з метою розвитку фізичної культури та спорту, посилення соціального захисту спортсменів , тренерів, інших учасників спортивних заходів,

 

1. Затвердити Порядок забезпечення харчування учасників спортивних заходів обласного рівня за рахунок коштів обласного бюджету, що додається.

 

2. Затвердити норми витрат на забезпечення харчуванням одного учасника спортивних заходів обласного рівня, що додається.

 

3. Затвердити Порядок забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення спортсменів – учасників спортивних заходів обласного рівня , що  додається.

 

4. Затвердити  норму витрат на забезпечення спортсменів – учасників  спортивних заходів обласного рівня лікарськими засобами та виробами медичного призначення, що додається.

     

5. Управлінню сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, обласній школі вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьким спортивним закладам та установам, що фінансуються за рахунок коштів  обласного бюджету, видатки на проведення спортивних заходів планувати та здійснювати в межах асигнувань, передбачених кошторисом на організацію та проведення зазначених заходів на відповідний рік.

 

6. Це розпорядження набирає чинності після його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування.

 

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку