Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 154 від 03.05.2017

10 Травня 2017 • 14:58

Кіл-сть переглядів: 562

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

03.05.2017

 

№ 154

Про надання земельних ділянок, поновлення та укладання договорів оренди землі, припинення права постійного користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі, надання згоди на поділ земельних ділянок, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок 

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення та укладання договорів оренди землі, припинення права постійного користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі, надання згоди на поділ земельних ділянок, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколом комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 07.04.2017 № 2

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності, надати в оренду та постійне користування підприємствам, фізичним особам-підприємцям земельні ділянки за переліком згідно з додатком 1.

2. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Житомиравтоінтернешнл» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок державної власності в натурі на місцевості без зміни їх цільового призначення згідно з додатком 2.

3. Поновити договори оренди землі підприємствам згідно з додатком 3.

4. Затвердити фізичним особам-підприємцям звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення з наступним їх відчуженням згідно з додатком 4.

5. Головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, підготувати відповідний пакет документів для укладання та поновлення в інтересах держави в особі облдержадміністрації договорів оренди землі і договорів купівлі-продажу земельних ділянок з підприємствами, фізичними особами-підприємцями.

6. Доручити головам райдержадміністрацій представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав у межах, визначених цим розпорядженням.

7. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок організаціям, підприємствам, установам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 5.

8. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) підприємствам, установам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 6.

9. Надати дозвіл державному підприємству «Житомирський військовий лісгосп» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, згідно з додатком 7.

10. Припинити дію договорів оренди земельних ділянок з підприємствами за переліком згідно з додатком 8.

11. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 9.

12. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з організаціями, установами, підприємствами та фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або у фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства мають право виконувати роботи з експертної грошової оцінки землі.

13. Укласти договори оренди земельних ділянок державної власності з підприємствами, фізичними особами-підприємцями, за переліком згідно з додатком 10.

14. Припинити право постійного користування земельними ділянками державної власності підприємствам, за переліком згідно з додатком 11.

15. Погодити управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області надання згоди на відновлення меж земельних ділянок державної власності, які перебувають у постійному користуванні, згідно з додатком 12.

16. Погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Центр Анастасія ЛТД» технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки згідно з додатком 13.

17. Надати дозвіл підприємствам на розробку технічної документації з визначення нормативно-грошової оцінки земельної ділянки, за переліком згідно з додатком 14.

18. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою, замовити виконання землевпорядної документації в юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку