Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 16 від 19.01.2018

23 Січня 2018 • 10:31

Кіл-сть переглядів: 135

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.01.2018

 

№ 16

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, затвердження проектів землеустрою, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок в оренду, у постійне користування, припинення користування земельною ділянкою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продаж земельних ділянок

 

 

 

Розглянувши матеріали про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічних документацій із землеустрою, поновлення, укладання та розірвання договорів оренди землі, передачу у постійне користування та припинення права постійного користування земельними ділянками, проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічні документації із землеустрою, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколом комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 22.12.2017 № 13

 

1. Надати фізичним особам – підприємцям, установам та підприємствам дозволи на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності за переліком згідно з додатком 1.

 

2. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності підприємствам за переліком згідно з додатком 2.

 

3. Надати установам дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою за переліком згідно з додатком 3.

 

4. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «ТРІ МЕНЕДЖМЕНТ» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) кадастровий номер 1822587900:08:000:0197, площею 2,2905, що знаходиться на території Харитонівської сілськьої ради Коростишівського району.

 

5. Передати в оренду земельні ділянки підприємствам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 4.

 

6. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Кам’яне сузір’я» орендну плату за користування земельною ділянкою кадастровий номер 1821786600:02:000:0043 у розмірі 6% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки на строк – один рік від дати видання даного розпорядження. На подальший термін дії договори встановити орендну плату у розмірі 10% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. 

 

7. Погодити підприємствам та установам припинення права користування земельними ділянками за переліком згідно з додатком 5.

 

8. Передати у постійне користування земельні ділянки установам за переліком згідно з додатком 6.

 

9. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичним особам – підприємцям, фізичним особам та підприємствам за переліком згідно з додатком 7.

 

10. Затвердити фізичним особам – підприємцям, фізичним особам та підприємствам звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок за переліком згідно з додатком 8.

 

11. Продати фізичним особам – підприємцям, фізичним особам та підприємствам земельні ділянки за переліком згідно з додатком 9.

 

12. Доручити заступнику голови – керівнику апарату облдержадміністрації Ясюнецькому О.О. укладати, розривати, змінювати, поновлювати, продовжувати в інтересах держави в особі Житомирської облдержадміністрації договори оренди землі з підприємствами за переліком згідно з додатком 4.

 

13. Доручити головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, у разі потреби, зареєструвати право власності на земельні ділянки за державою в особі Житомирської обласної державної адміністрації та підписувати усі необхідні документи, у тому числі заяви для проведення державної реєстрації земельних ділянок. 

 

14. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з організаціями, установами, підприємствами та фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або у фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства мають право виконувати роботи з експертної грошової оцінки землі.

 

15. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою, замовити виконання землевпорядної документації у фізичних осіб-підприємців або юридичних осіб, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою. 

 

16. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким передано в оренду земельні ділянки повернути до Житомирської обласної державної адміністрації примірник договору оренди із відміткою про реєстрацію права оренди.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку