Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 164 від 11.05.2017

29 Травня 2017 • 12:31

Кіл-сть переглядів: 140

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

11.05.2017

 

№ 164

Про припинення юридичної особи шляхом ліквідації та передачу майна

 

 

 

Відповідно до ст.ст.104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України, ст.ст. 58-61 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст.ст. 6, 39, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 № 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»:

1. Припинити юридичну особу шляхом ліквідації Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області – (код ЄДРПОУ 22059784).

2. Завідувачу Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області Горбаченко Н.І. вжити заходів щодо публікації відповідних повідомлень в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

3. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати публікації повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та вважаються анульованими з моменту внесення до єдиного державного реєстру запису про припинення юридичної особи – Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області.

4. Утворити комісію з припинення юридичної особи – Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області (далі – ліквідаційна комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

5. Уповноважити голову ліквідаційної комісії Горбаченко Н.І. представляти інтереси Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області та вчиняти всі необхідні дії щодо державної реєстрації їх припинення.

6. Голові ліквідаційної комісії забезпечити:
1) Подання державному реєстратору документів, необхідних для проведення державної реєстрації щодо припинення юридичної особи – Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області.
2) Виконання функціональних обов’язків Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області на період здійснення процедури з припинення юридичної особи.
3) Проведення інвентаризації особових справ громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та майна, що знаходиться на балансі Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області.
4) Передачу наявного на балансі Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області на баланс департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.
5) Подання на затвердження голові облдержадміністрації акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом.
6) Здійснення інших заходів та вчинення необхідних дій, передбачених чинним законодавством при здійсненні процедури з припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

7. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації:
1) Попередити завідувача Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області Горбаченко Н.І. про наступне її вивільнення відповідно до п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України з дотриманням вимог ст. 49-2 КЗпП України.
2) У зв’язку з ліквідацією Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області підготувати та подати на затвердження відповідні зміни до обласного бюджету.

8. Завідувачу Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області Горбаченко Н.І.:
1) Попередити підпорядкованих працівників про наступне їх вивільнення на підставі п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України з дотриманням вимог ст. 49-2 КЗпП України;
2) Передати функції Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації;

9. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 17.10.1995 № 130 «Про створення Центру по організації, координації та фінансуванню оздоровлення постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області» (зі змінами).

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку