Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 186 від 23.05.2017

24 Травня 2017 • 09:24

Кіл-сть переглядів: 132

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

23.05.2017

 

№ 186

Про організацію роботи з нагляду
за реалізацією проекту міжнародної
технічної допомоги «Підвищення
енергоефективності об’єктів
бюджетної сфери міста Житомира»

 

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою реалізації проекту міжнародної технічної допомоги

 

1. Визначити координатором проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Житомира» (далі – проекту) заступника голови – керівника апарату Житомирської обласної державної адміністрації – Ясюнецького Олексія Олексійовича.

2. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації організувати роботу з нагляду за реалізацією проекту та забезпечити підготовку необхідних документів.

3. Рекомендувати виконавчому комітету Житомирської міської ради здійснювати заходи щодо реалізації проекту, про що інформувати департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації щокварталу до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію про хід реалізації проекту.

5. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації рекомендувати Житомирській міській раді при реалізації проекту керуватися вимогами чинного законодавства у сфері залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 14.01.2016 № 2 «Про організацію роботи з нагляду за реалізацією проекту міжнародної технічної допомоги «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Житомира».

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку