Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 196 від 02.06.2017

09 Червня 2017 • 13:06

Кіл-сть переглядів: 144

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.06.2017

 

№ 196

Про обмеження руху на
автомобільних дорогах у
зв’язку з підвищенням
температури повітря

 

 

 

З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої спекотної погоди та забезпечення безумовного виконання вимог законів України “Про дорожній рух”, “Про автомобільні дороги”, “Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 “Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування”:

1. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області:
1) Ввести режим обмеження руху автомобільними дорогами загального користування державного значення області великовагових транспортних засобів, загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше ніж 7 тонн з 9-00 до 22-00.
2) Установити на автомобільних дорогах загального користування державного значення необхідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

2. Рекомендувати УПД ГУНП України в Житомирській області та управлінню Укртрансбезпеки у Житомирській області:
1) У період дії режиму обмеження забезпечити контроль за проїздом великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування державного значення.
2) Ужити заходів щодо забезпечення відстою великовагового автотранспорту лише на існуючих автостоянках та майданчиках відпочинку, у тому числі розташованих біля об’єктів дорожнього сервісу.

3. Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які використовуються під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку