Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 208 від 02.06.2017

12 Червня 2017 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 134

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.06.2017

 

№ 208

Про звільнення громадян з
альтернативної (невійськової)
служби

 

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації» та «Про альтернативну (невійськову) службу» (із змінами)

 

1. Звільнити з 12 червня 2017 року з альтернативної (невійськової) служби у зв’язку із закінченням термінів її проходження:

гр. Момонта Олександра Володимировича, 01 серпня 1991 року народження, члена Церкви Адвентистів Сьомого Дня в м. Житомирі освіта повна вища, освітній ступінь вищої освіти – спеціаліст, призовника Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату, який проходить альтернативну (невійськову) службу строком 18 місяців у ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир» двірником. Домашня адреса: м. Житомир, площа Польова, 7, кв. 127.

2. Рекомендувати адміністрації ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир», у якому гр. Момонт О.В. проходить альтернативну (невійськову) службу:

1) Припинити дію строкового трудового договору, укладеного з ним на період служби, провести розрахунки відповідно до чинного законодавства України та зробити записи у трудовій книжці про строк проходження альтернативної (невійськової) служби.

2) Копії наказу про звільнення надати у п’ятиденний термін департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації та у відповідний військовий комісаріат.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

  

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку