Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 21 від 22.01.2018

23 Січня 2018 • 10:49

Кіл-сть переглядів: 129

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

22.01.2018

 

№ 21

Про забезпечення моніторингу за реалізацією

проекту міжнародної технічної допомоги

«Зміцнення міжнародних контактів між

організаціями інвалідів України та Білорусі

для спільних рішень у сфері інтеграції

людей з інвалідністю в спорті і туризмі»  

 

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (далі – Порядок), з метою реалізації проекту міжнародної технічної допомоги

 

1. Визначити координатором проекту «Зміцнення міжнародних контактів між організаціями інвалідів України та Білорусі для спільних рішень у
сфері інтеграції людей з інвалідністю в спорті і туризмі» (далі – проект) заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації – Лагуту Ярослава Миколайовича.

2. Для забезпечення поточного моніторингу за реалізацією проекту рекомендувати громадській організації «Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» надавати департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації:
щопівроку до 10 числа наступного періоду картки піврічного моніторингу проекту, складені за формою згідно з додатком 3 до Порядку, завізовані відповідальною особою та підписані керівником реципієнта;

копії протоколів засідань наглядових рад та експертних груп, що утворюються для супроводження діяльності за проектом, якщо це передбачено проектом;

до 1 лютого щорічний звіт про стан реалізації проекту.

3. У разі завершення проекту рекомендувати громадській організації «Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» надати департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації звіт про результати реалізації проекту відповідно до визначених на початку проекту критеріїв за формою згідно з додатком 6 до Порядку.

4. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації щопівроку до 20 числа наступного періоду надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію про хід реалізації проекту.

5. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, рекомендувати громадській організації «Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» при реалізації проекту керуватися вимогами чинного законодавства у сфері залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку