Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 21 від 27.01.2017

31 Січня 2017 • 10:06

Кіл-сть переглядів: 261

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.01.2017

 

№ 21

Про затвердження Регіональної програми із запобігання ввезенню та розповсюдженню на території області неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих в Україні лікарських засобів на 2016-2020 роки

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст.15 Закону України «Про лікарські засоби», Закону України «Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про підроблення медичної продукції та подібні злочини, що загрожують охороні здоров’я», Положення про Державну службу України з лікарських засобів, затвердженого наказом Держлікслужби від 01 вересня 2016 року № 203, на виконання пунктів 3, 4 доручення заступника Міністра охорони здоров’я України Шафранського В.В. від 09.02.2016 № 54, та з метою захисту здоров’я і життя громадян, недопущення застосування неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих на території України лікарських засобів і гарантованого забезпечення населення області якісними та безпечними лікарськими засобами та налагодження співпраці з відповідними структурами виконавчої влади:

 

1. Затвердити Регіональну програму із запобігання ввезенню та розповсюдженню на території області неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих в Україні лікарських засобів (додається).

 

2. Рекомендувати Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області здійснювати координацію робіт щодо виконання Регіональної програми.

 

3. Райдержадміністраціям, структурним підрозділам облдержадміністрації, рекомендувати міськвиконкомам, установам і організаціям, забезпечити виконання заходів, передбачених Регіональною програмою.

4. Рекомендувати Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Житомирській області щороку до 20 січня надавати облдержадміністрації інформацію про якість лікарських засобів і вжиті заходи щодо недопущення з розповсюдження фальсифікованих, неякісних та незареєстрованих в Україні лікарських засобів на території області.

 

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 02.12.2010 № 385 «Про затвердження Регіональної програми із запобігання ввезенню та розповсюдженню на території області неякісних, фальсифікованих та незареєстрованих лікарських засобів на 2011-2014 рр.».

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку