Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 223 від 16.06.2017

21 Червня 2017 • 11:34

Кіл-сть переглядів: 143

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

16.06.2017

 

№ 223

Про організацію підготовки дорожніх служб області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року

 

 

 

Відповідно до Законів України “Про автомобільні дороги”, “Про місцеві державні адміністрації” та з метою забезпечення належного дорожнього руху автодорогами загального користування, підготовки дорожніх підприємств області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року:

 

1. Головам райдержадміністрацій, рекомендувати сільським та селищним головам вирішити питання забезпечення піщаними, супіщаними ґрунтовими масами дорожніх підприємств – підрядників, які виконують на території відповідних районів роботи з експлуатаційного утримання доріг в осінньо-зимовий період в рекомендованих обсягах згідно з додатком.

 

2. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області та ДП “Житомирський облавтодор” щомісяця до 10 числа інформувати управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації про забезпечення дорожніх підприємств ґрунтовими масами.

 

3. Управлінню промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації щокварталу до 20 числа місяця, що настає за звітним періодом, надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання розпорядження.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку