Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 313 від 29.10.2014

08 Червня 2017 • 09:23

Кіл-сть переглядів: 271

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

29.10.2014

 

№ 313

Про затвердження плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами на 2014 – 2017 роки

 

 

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2014 року №847-р «Про імплементацію Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони» та з метою належного виконання плану заходів, створення умов для широкої підтримки євроінтеграційних процесів:

 

1. Затвердити план заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами на 2014 – 2017 роки в Житомирській області (далі – план заходів), що додається.

2. Департаментам облдержадміністрації економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва; агропромислового розвитку; промисловості, розвитку інфраструктури та туризму; інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та управлінням облдержадміністрації освіти і науки; культури; центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради, управлінню Державної міграційної служби в Житомирській області (за згодою), райдержадміністраціям та міськвиконкомам забезпечити виконання плану заходів.

3. Райдержадміністраціям та міськвиконкомам (за згодою) розробити та затвердити відповідні плани заходів щодо імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами на 2014 – 2017 роки та забезпечити їх виконання.

4. Департаментам та управлінням облдержадміністрації, обласним установам, райдержадміністраціям та міськвиконкомам щокварталу до 3 числа наступного місяця надавати департаменту економічного розвитку торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації інформацію про стан виконання плану заходів.

5. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації інформувати про хід виконання розпорядження щокварталу до 10 числа наступного місяця.

6. Контроль за виконанням розпорядження голови покласти на заступників голови облдержадміністрації згідно з розподілом обов’язків; координацію – на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В.

 

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку