Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 322 від 16.08.2017

19 Серпня 2017 • 13:01

Кіл-сть переглядів: 138

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

16.08.2017

 

№ 322

Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та у зв’язку з кадровими змінами:

 

Внести такі зміни до складу Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при обласній державній адміністрації (далі – Координаційна рада), утвореної розпорядженням голови облдержадміністрації від 11.05.2017 № 162:

 

1. Ввести до складу Координаційної ради заступника директора департаменту – начальника управління фінансів виробничої та невиробничої сфери департаменту фінансів обласної державної адміністрації Турського Вадима Валентиновича, депутата обласної ради Григоровича Миколу Станіславовича (за згодою), депутата обласної ради Романського Ігоря Васильовича (за згодою).

 

2. Вивести зі складу Координаційної ради Ємченко Г.Г.

 

3. У позиції 6 слова «голова громадської організації «Кіборги Полісся» (за згодою)» замінити словами «голова громадської організації «Захист та справедливість» (за згодою)» та у позиції 25 слова «Сінгурівський сільський голова» (за згодою)» замінити словами «директор департаменту праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації».

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку