Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 355 від 08.09.2017

14 Вересня 2017 • 07:03

Кіл-сть переглядів: 126

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

08.09.2017

 

№ 355

Про визначення проектів (ініціатив) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2017 році 

 

 

 

 

Відповідно до ст. ст. 6, 37, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами та доповненнями), на виконання заходів Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирській області на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 24.15.2015 № 30, згідно з Порядком проведення конкурсу з визначення проектів (ініціатив) інститутів громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженим рішенням Житомирської обласної ради від 27.07.2017 № 755, на підставі рішення координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації

 

1. Затвердити Перелік інститутів громадянського суспільства, визначених переможцями конкурсу, на виконання (реалізацію) проектів (ініціатив) яких надається фінансова підтримка у 2017 році (далі – Перелік) згідно з додатком.

 

2. Затвердити проміжну та підсумкову форми звітності про виконання (реалізацію) проекту (ініціативи) для моніторингу (додаються).

 

3. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації забезпечити:

 

1) Укладення договорів про виконання (реалізацію) програми (проекту, заходу) з інститутами громадянського суспільства, визначених переможцями конкурсу, відповідно до затвердженого Переліку.

 

2) Створення робочої групи з моніторингу та оцінки виконання (реалізації) проектів (ініціатив) інститутів громадянського суспільства, яка після завершення фінансування проектів (ініціатив) узагальнює результати їх виконання (реалізації) та подає звіт до облдержадміністрації за формою 3.

 

3) Оприлюднення на офіційному веб-сайті Житомирської обласної державної адміністрації підсумкового висновку за результатами моніторингу разом із підсумковими звітами інститутів громадянського суспільства відповідно до Переліку.

 

4. Відповідальним за моніторинг та оцінку виконання (реалізації) проекту (ініціативи) інститутів громадянського суспільства визначити управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації та координаційну раду з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку