Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 379 від 27.09.2017

28 Вересня 2017 • 13:13

Кіл-сть переглядів: 133

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.09.2017

 

№ 379

Про встановлення пенсій за
особливі заслуги перед Україною

 

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 23, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 15.09.2017 № 9:

1. Установити Боровцю Івану Івановичу з 28 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.

2. Установити Дем’янчуку Миколі Григоровичу з 10 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

3. Установити Дубовій Валентині Григорівні з 06 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, депутата районної ради чотирьох скликань.

4. Установити Зацерковній Людмилі Йосипівні з 31 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

5. Установити Короленко Любові Станіславівні з 30 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня та під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

6. Установити Луковій Ганні Іванівні з 17 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

7. Установити Мазуру Василю Костянтиновичу з 03 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому двома орденами „За заслуги” ІІІ та ІІ ступенів.

8. Установити Майоровій Любові Степанівні з 07 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

9. Установити Малацай Зінаїді Гнатівні з 10 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

10. Установити Марченко Тетяні Корніївні з 03 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

11. Установити Мойсієнко Надії Миколаївні з 09 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Слави ІІІ ступеня та „Знак Пошани”.

12. Установити Недашківській Любові Григорівні з 09 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

13. Установити Новиковій Надії Володимирівні з 04 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

14. Збільшити Носуленко Надії Михайлівні з 21 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

15. Установити Очеретнюк Аллі Іванівні з 08 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

16. Установити Павлюк Ларисі Олександрівні з 26 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

17. Установити Партицькому Віктору Антоновичу з 20 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

18. Установити Плісу Петру Даниловичу з 14 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

19. Збільшити Потайчук Валентині Кирилівні з 28 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

20. Установити Рогулі Лесі Віталіївні з 26 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

21. Установити Стасюк Зінаїді Семенівні з 10 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни І ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня та під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

22. Збільшити Стрилець Валентині Францівні з 28 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

23. Установити Тімінській Валентині Володимирівні з 03 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

24. Установити Фоменко Валентині Кузьмівні з 04 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, депутата районної ради чотирьох скликань.

25. Установити Черпіті Богдану Віталійовичу з 04 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

26. Установити Чмуху Якову Олександровичу з 18 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

27. Установити Щепановському Миколі Миколайовичу з 31 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

28. Установити Якубенку Юрію Васильовичу з 09 серпня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку