Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 385 від 29.09.2017

03 Жовтня 2017 • 09:15

Кіл-сть переглядів: 136

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

29.09.2017

 

№ 385

Про виділення департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації матеріальних цінностей з регіонального матеріального резерву

 

 

 

 

21 вересня 2017 року внаслідок граду та сильного вітру, які охопили територію м. Бердичева та Бердичівського району, було зруйновано окремі елементи конструкцій покрівель житлових будинків, закладів культури, освіти та охорони здоров’я, порушено нормальні умови життєдіяльності населення та завдано значних матеріальних збитків інфраструктурі.

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 „Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій”, рішення чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.09.2017 (протокол № 10) та з метою ліквідації наслідків стихійного лиха, надання допомоги найбільш незахищеним верствам населення, яке перебуває на обліку у Бердичівському міському та Бердичівському районному територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг):

 

1. Управлінню цивільного захисту населення облдержадміністрації передати з регіонального матеріального резерву департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації матеріальні цінності:
шифер – 1026 шт.;
цвяхи шиферні – 70 кг.

 

2. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації до 1 листопада 2017 року надати звіт про цільове використання матеріальних цінностей до обласної державної адміністрації.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку