Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 41 від 10.02.2017

14 Лютого 2017 • 10:44

Кіл-сть переглядів: 160

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.02.2017

 

№ 41

Про організацію працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у 2017 році

 

 

 

На виконання ст.ст. 23, 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 14, 17 Закону України «Про зайнятість населення», ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та враховуючи пропозиції управління освіти і науки облдержадміністрації щодо працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування:

1. Головам райдержадміністрацій, департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, рекомендувати міським головам, обласному центру зайнятості:

1) Сприяти у працевлаштуванні випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, згідно з додатками 1, 2.

2) Здійснювати контроль за дотриманням чинного законодавства з питань працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та надання їм житла та інших видів матеріального забезпечення.

3) До 1 жовтня 2017 року проінформувати управління освіти і науки облдержадміністрації про виконання розпорядження.

2. Управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації до 15 жовтня 2017 року подати обласній державній адміністрації узагальнену інформацію про працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку