Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 462 від 27.11.2017

02 Січня 2018 • 07:04

Кіл-сть переглядів: 138

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.11.2017

 

№ 462

Про організацію та проведення

щорічного оцінювання фізичної

підготовленості населення

Житомирської області

 

 

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України», керуючись статтею 6, пунктами 1, 9 частини першої та третьої статті 39, частиною першою статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та згідно з наказом Мінмолодьспорту України від 15 грудня 2016 року № 4665 «Про затвердження тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України»:

 

1. Утворити комісію для щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення Житомирської області та затвердити її склад (додається). 

 

2. Доручити управлінню сім’ї, молоді та спорту  Житомирської обласної державної адміністрації, управлінню освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям та рекомендувати головному управлінню Національної поліції в Житомирській області, управлінню ДСНС України у Житомирській  області, Житомирському обласному військовому комісаріату, міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам забезпечити проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення області. 

 

3. Управлінню освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям та рекомендувати головному управлінню Національної поліції в Житомирській області, управлінню ДСНС України у Житомирській  області, Житомирському обласному військовому комісаріату, міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам подавати щороку до 20 листопада управлінню сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації інформацію про проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення області за встановленою формою (додається). 

 

4. Управлінню сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації здійснювати координацію заходів стосовно проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення області та щороку до 01 грудня надавати обласній державній адміністрації узагальнену інформацію.

 

5.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку