Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 492 від 12.12.2017

13 Грудня 2017 • 15:40

Кіл-сть переглядів: 140

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

12.12.2017

 

№ 492

Про забезпечення сталого функціонування автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Житомирської області

 

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 39, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про публічні закупівлі”, постанови Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. № 198 “Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, на виконання протокольного доручення заступника Міністра інфраструктури України Лавренюка Ю.Ф. від 07.06.2017, наданого за результатами проведення міжвідомчої наради з реалізації Плану заходів з передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення зі сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України до сфери управління обласних державних адміністрацій, з метою забезпечення утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у перехідний період:

1. Делегувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області виконання функцій замовника послуг з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Житомирської області до 01 квітня 2018 року.

2. Рекомендувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області забезпечити в установленому чинним законодавством України порядку організацію поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в межах Житомирської області до 01 квітня 2018 року за принципом забезпечення їх експлуатаційного стану відповідно до нормативно-правових актів, норм та стандартів.

3. Це розпорядження набирає чинності з 01.01.2018 з набранням чинності законів про внесення змін до Законів України “Про місцеві державні адміністрації” та “Про автомобільні дороги” щодо надання місцевим державним адміністраціям повноважень на здійснення управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку